Evans Cycles

90-vuotisjuhliaan viettävä Evans Cycles on englantilainen pyöräkauppa. Nettikaupassa tarjolla suuri määrä pyöriä, varaosia ja varusteita. Pinnacle-pyörien yksinoikeutettu myyjä. Evanssilta löydät monipuolisesti pyöräilyyn liittyviä tuotteita, ja hintakin on useimmiten erittäin kilpailukykyinen.

Toimituskulut:

Pyörät:  € 22,27

Vaatteet, varaosat ja varusteet: ILMAISET

Muut tuotteet: € 22,27 , yli € 278,35 tilauksille ILMAISET

Seuraavista linkeistä pääset kätevästi selaamaan Evans Cyclesin eri kategorioita:

 

 

GoPro tarjous

3 kommenttia

 1. Toimitus testasi Evanssia viikko sitten blogikirjoituksessa ja toimitus pelasi hyvin. Viikko tilauksesta ja tuotteet tulivat kotiovelle.

  Tässä vielä yhteenveto tilauksen etenemisestä

 2. Yritin tilata Trekin pyörää suomeen, ei onnistunut. Googlettamalla löytyi pyörä, mutta kun tunnisti tulijan suomalaiseksi, ei löytynyt koko Trekin pyöriä enää valikoimasta. Kun vaihdon maan toiseksi, löytyi taas valikoimasta mutta toimitusvaiheessa ei päästänyt enää jatkamaan. Täytynee lähteä paikanpäältä hakemaan, kuitenkin 500e edullisempi tuolta :)

  Oiskohan suomalaiset jälleenmyyjät moisen vaatineet? En tykkää..

  • Evanssilla olen törmännyt samaan ongelmaan ennenkin. Jos maata ei vaihda itse Suomeen niin näkyy varmaankin koko valikoima.

   Myös lisäravinteita Evans ei kuljeta Suomeen, joten niidenkin kohdalla ostoskorissa lukee ettei voi tilata kun kohteena Suomi ja kun vaihtaa maan Suomeksi niin ne poistuvat valikoimasta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*