Evans Cycles

Siirry kauppaan

Evans Cycles on englantilainen pyöräkauppa, minkä nettikaupassa on tarjolla suuri määrä pyöriä, varaosia ja varusteita. Pinnacle-pyörien yksinoikeutettu myyjä. Evanssilta löydät monipuolisesti pyöräilyyn liittyviä tuotteita, ja hintakin on useimmiten erittäin kilpailukykyinen.

Huomioitavaa Evanssilla asioimisessa on se, että kauppa ei toimita kaikkia tuotteita Suomeen. On siis tärkeää että vaihdat kaupan valikosta toimitusmaan Suomeen ennen shoppailua, sillä Evans karsii silloin valikoimasta pois kaikki ne tuotteet joita se ei Suomeen toimita. Näin säästyt siltä että huomaat vasta tilausvaiheessa, ettei tuotetta toimiteta Suomeen. Esimerkiksi sähköpyörät ja lisäravinteet ovat Evanssilla no-go Pohjolaan tilattaessa.

Evans Cycles toimituskulut:

Pyörät:  44,40 €

Muut tuotteet: 8,88 €

Nopeampi priority-lähetys: 11,10 €

Evans Cycles toimitusaika:

5-7 arkipäivää kaikissa tilauksissa

Priority-lähetyksellä 4 arkipäivää

Alta pääset selaamaan Evanssin tuotekategorioita kaupan omilta sivuilta suoraan.

Kaupan myymät pyörämerkit:

3TBatavusBianchiBromptonBurleyCannondaleCubeDawesElectraGTHOYInvertJamisKonaLitespeedMafia BikesMongooseNorcoOrange BikesPashleyPinnacleRaleighSchwinnSpecializedTrekViking

Siirry kauppaan

3 kommentit
 1. Jone
  Jone says:

  Yritin tilata Trekin pyörää suomeen, ei onnistunut. Googlettamalla löytyi pyörä, mutta kun tunnisti tulijan suomalaiseksi, ei löytynyt koko Trekin pyöriä enää valikoimasta. Kun vaihdon maan toiseksi, löytyi taas valikoimasta mutta toimitusvaiheessa ei päästänyt enää jatkamaan. Täytynee lähteä paikanpäältä hakemaan, kuitenkin 500e edullisempi tuolta 🙂

  Oiskohan suomalaiset jälleenmyyjät moisen vaatineet? En tykkää..

  Vastaa
  • Virtanen
   Virtanen says:

   Evanssilla olen törmännyt samaan ongelmaan ennenkin. Jos maata ei vaihda itse Suomeen niin näkyy varmaankin koko valikoima.

   Myös lisäravinteita Evans ei kuljeta Suomeen, joten niidenkin kohdalla ostoskorissa lukee ettei voi tilata kun kohteena Suomi ja kun vaihtaa maan Suomeksi niin ne poistuvat valikoimasta.

   Vastaa

Jätä kommentti

Halutako liittyä keskusteluun?
Sana vapaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *