Kaupat

Suomessa on paljon hyviä pyöräkauppoja, mutta vasta-alkajan kukkarolle niiden hinnat saattavat usein olla liian korkeat. Onneksi kaupat voi tehdä myös ulkomailta tilaamalla.  Aloittelijankin on hyvä olla tyytymättä siihen halvimpaan vaihtoehtoon, sillä se osoittautuu usein erittäin huonoksi valinnaksi ensimmäisten satojen kilometrien aikana. Kuten John Cooper on aikanaan sanonut: ”You buy cheap, you buy twice”.

Kauppojen hintaerot

Hintaero Suomessa ja ulkomaisessa polkupyörien nettikaupassa saattaa olla jopa satoja euroja, joten kannattaakin miettiä tarkkaan mistä pyöränsä ostaa. Kivijalkapyöräkaupassa saa tietenkin palvelua ja selvyyttä siihen, millainen pyörä on sopivan kokoinen juuri sinulle, mutta se ei velvoita sinua ostamaan pyörää sieltä. Internetistä löytyy monia hyviä sopivan koon löytämiseen tarkoitettuja laskureita, joiden avulla oikean kokoisen pyörän löytäminen ei ole kovin vaikeaa. Suurin merkitys pyörän koossa on korkeudella, ja sitäkin saa säädettyä melko paljon satulan nostamisella tai laskemisella.

Vasta-alkajan kannalta parhaat nettikaupat ovat ne kaupat, joissa on jatkuvasti tarjouksia viimevuotisista malleista. Viime- tai toissavuoden malleja voi parhaassa tapauksessa saada jopa puoleen hintaan. Eroja uudempiin malleihin ei yleensä ole läheskään niin paljon, että kannattaisi maksaa täyttä hintaa uusimmasta mallista. Toki välillä uusimmatkin mallit ovat kohtuuhintaisia ja täten myös potentiaalisia vaihtoehtoja.

Hyviä polkupyörä nettikauppoja halpojen pyörien ja varusteiden bongaamiseen ovat mm.:

Cyclestore

Erittäin suosittu polkupyöräkauppa edullisten hintojensa ja hyvien tarjoustensa takia.

Siirry kauppaan

Lisätietoa

Wiggle

Mielenkiintoinen kauppa täynnä hyviä löytöjä. Ehdottomasti yksi parhaista ulkomaisista pyöräkaupoista.

Siirry kauppaan

Lisätietoa

Amazon

Maailman suurimpia verkkokauppoja. Tarjolla myös pyöriä ja varusteita. Useimmiten todelliseen budjettihintaan.

Siirry kauppaan

Lisätietoa

Merlin Cycles

1993 vuonna perustettu Merlin Cycles tarjoaa kattavan valikoiman polkupyöriä, varusteita sekä osia. Uudistuneilla nettisivuilla asioiminen on nyt entistä helpompaa.

Siirry kauppaan

Lisätietoa

Ribble

Ribble sopii parhaiten sinulle, joka otat pyöräilyn hieman enemmän urheilun kannalta. Tarjolla on erittäin laadukkaita pyöriä, vaatteita ja varusteita.

Siirry kauppaan

Lisätietoa

bikeinn

BikeInn

BikeInn on espanjalainen TradeInn-konserniin kuuluva pyörien ja pyöräilyvarusteiden nettikauppa. Kattavasta valikoimasta löytyy paljon varusteita ja varaosia, pyöriä myös reilu 200.

Siirry kauppaan

Lisätietoa

Tweeks Cycles

40 vuoden kokemuksella polkupyöriä, komponentteja ja varusteita myyvällä Tweeksillä on usein hyviä tarjouskampanjoita.

Siirry kauppaan

Lisätietoa

tredz

Tredz

Walesilainen pyöräkauppa, jonka valikoimasta löydät yli 3000 pyörää. Erikoistunut erityisesti Giant -pyörämerkin pyöriin ja heillä onkin saarivaltiossa oma ”brand store”.

Siirry kauppaan

Lisätietoa

Santafixie

Retto on espanjalainen pyöräilykauppa, jonka valikoimasta löytyy paljon vaatteita, varusteita, varaosia ja sopiva kattaus myös erilaisia polkupyöriä.

Siirry kauppaan

Lisätietoa

go outdoors

Go Outdoors

Brittiläinen retkeily- ja ulkoiluvarusteita myyvä kauppa. Valikoimassa myös pyöräilyvarusteita ja noin 100 polkupyörää.

Siirry kauppaan

Lisätietoa

Saksalaiset kaupat

Saksastakin löytyy monia hyviä ja kohtuulisen edullisia kauppoja. Osa sivustoista on jopa käännetty suomenkielisiksi asioimisen helpottamiseksi.

Katso saksalaiset kaupat