Tietoa meistä

Polkupyörätulkomailta.com on syntynyt rakkaudesta polkupyöräilyyn. Sivuston tekijät kiinnostuivat pyöräilystä muutama vuosi sitten ja budjetti ei riittänyt kotimaiseen hintatasoon.  Se tarkoitti sitä, että tuotteita lähdettiin ostamaan ulkomaisista liikkeistä ja huomasimme hintaerojen olevan merkittäviä. Siitä syntyi idea Suomenkielisestä sivustosta, mistä löytyisi kattava listaus ulkomaisista, Suomeen toimittavista, polkupyörä-, ja varaosaliikkeistä.

Ajatus on viety pidemmälle ja nyt käsillä on sivuston toisen vaiheen julkaisu. Polkupyoratulkomailta.com tarjoaa kauppojen lisäksi tuoreimpia tarjouksia ja kattavasti tietoa pyöräilyyn liittyvistä asioista. Tulevaisuuden suunnitelmana on olla Suomen monipuolisin portaali polkupyörien ja varusteiden ostoon ulkomailta. Lisäksi tietopankista löydät ohjeita pyörän huoltoon ja sanastoa tukemaan ostosten tekoa ulkomaisissa verkkokaupoissa.

Jos löydät tiedoista puutteita tai niissä on virheitä, ota yhteyttä, niin laitamme asian järjestykseen. Näin voit olla mukana rakentamassa entistäkin laadukkaampaa palvelua ja kokemusta käyttäjille.

Yhteistyö kanssamme

Olemma aina kiinnostuneita tekemään yhteistyötä alan toimijoiden kanssa. Mikäli olet kiinnostunut tekemään yhteistyötä esimerkiksi mainonnan tai kumppanuusmarkkinoinnin merkeissä, ota yhteyttä, niin löydämme varmasti molempia osapuolia hyödyttävän ratkaisun.

Näiltä sivuilla löydät mm:

– Parhaat keinot ja kaupat ulkomailta tilaamiseen
– Parhaat tarjoukset polkupyöristä ja pyöräilyvarusteista
– Perustietoa eri pyöristä ja niiden osista
– Hyödylliset englanninkieliset sanat selitettynä

 Jos haluat ottaa meihin yhteyttä, onnistuu se TÄÄLTÄ.