Merlin Cycles

Siirry kauppaan

Merlin Cycles on yksi pisimpään verkkokauppana toiminut pyöräkauppa Englannista. Sivustot päivitetty vihdoin tälle vuosituhannelle ja sen myötä ostosten tekeminen on helppoa. Laaja valikoima maasto- ja maantiepyöriä, varaosia ja varusteita. Valmistaa myös omia pyöriä.

Huomioitavaa verrattain edulliset toimituskulut.

Toimituskulut:

 • Suurimpaan osaan tuotteista, mikäli ostoskorin arvo ylittää 58,75€ (11/2017) toimituskulut 0€. Alle 58,75€ ostokset alkaen 5,88€
 • Renkaiden ja polkupyörien toimituskulut riippuvat ostosten arvosta.

Toimitusaika:

Ei mainittu erikseen, valistunut veikkauksemme on 7 arkipäivää.

Kaupan myymät pyörämerkit:

3TAdieCinelliColnagoDe RosaFeltFrog BikesIbisKinesisMerlinMetroneerMiRiDERNinerOrroOyamaRidley BikesSimplonTifosiWilierWizard Bikes

Siirry kauppaan

2 kommentit
 1. BeOne 29"
  BeOne 29" says:

  Tilasin Merlin Cycles:tä BeOne CRD29 Comp MTB polkupyörän ja takana on ekan viikon osalta plus 200km. Kaikki on toiminut niikuin pitääkin.Pyörää tilatessa, muista polkimet (ei kuulu kauppaan). Tilaus kesti lähi postiin 8 päivää ja toimitus oli ilmainen. Aion tilata toistekin Merliniltä.

 2. Laine
  Laine says:

  Tilasin polkimet ja takarenkaan Merlinistä. Kummatkin sattuivat olemaan tarjouksessa, oikeastaan aika hyvätkin tarjoukset (jotain 40%). Tilaaminen oli aika helppoa, meni ehkä 10min, sisältäen tuotteiden etsimiset jne.

  Toimitus kesti ”yllättävän” kauan: tilasin lauantaina ja tuotteet olivat perillä 7 arkipäivän päästä. Näköjään valistunut veikkaus osui oikeaan. Enemmän ongelmia oli saada paketti pois postin noutoautomaatista, kun se oli sijoitettu kätevästi kauppaan, mikä ei ollut ilmeisesti edes virallisesti vielä auennut. Meni 2 päivää lisää osua paikalle niin, että kauppaan pääsi sisään.

Kommentointi on suljettu tällä sivulla