Cannondale kaikki tuotteet

Kategoriat

Maastopyörät

Maantiepyörät

Naistenpyörät

Sähköpyörät

Hybridi- ja kaupunkipyörät

Kaikki

Näytetään: Suosituin ensin

Lisätietoa ( avaa + / sulje - )

Cannondale on tunnettu erityisesti markkinoita mullistavista innovaatioistaan. Eniten huomiota herättävä teknologia lienee ”lefty”-etuhaarukka. Siinä etuhaarukka ei ole enään ”haarukka” vaan putki on vain vasemmalla puolella. Tämän ominaisuuden luvaataan lisäävän hallittavuutta ja vähentävän painoa. Pyörien suunnittelussa Cannondale pyrkii suunnittelemaan osat niin, että niitä tarvitaan mahdollisimman vähän. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että osia on vähemmän, minkä ansiosta paino putoaa ja huollon tarve vähenee.

Cannondale lupaa uusille pyörilleen elinikäistä runkotakuuta, mikäli sen rekisteröi heidän sivuillaan. Tämä on paljon luvattu ja se viittaa siihen, että he luottavat pyöriensä runkojen kestävyyteen.

Valikoimassa on tarjolla lähes kaikentyyppisiä polkupyöriä. Maantie- ja maastopyörät lienevät ne tärkeimmät ja tunnetuimmat Cannondalen tavaramerkit, mutta mallistosta löytyy myös esimerkiksi hybrideitä, fatbikejä ja lastenpyöriä. Myöskin hinnat menevät aivan laidasta laitaan ja edullisimmillaan Cannondalen saa itselleen alle 500 eurolla siinä missä lippulaivamallit kaikilla herkuilla voivat olla yli 12 000 euroa.