Rakenna mahdollisimman kallis pyörä

Usein hämmästyttää, miten tietyt osat voivat ylipäätään maksaa niinkin järjettömiä summia. Mielenkiinnosta tutkimme, kuinka paljon saa rahaa käytettyä, jos ostaa Chain Reaction Cyclesistä mahdollisimman kalliit osat maantiepyörään ja rakentaa pyörän itse. Huom: Osat eivät välttämättä ole yhteensopivia, joten innokkaimmat rakentelijat kiinnittäkää tarkempaa huomiota tähän asiaan.

Aloittakaamme rungosta, sillä se on melko merkittävä osa pyörää. Valintamme on Cervelo S5 VWD Tuotteen alkuperäinen hinta kipuaa peräti 5000 euroon. Toki nyt runko on roimassa alennuksessa ja sen saa pilkkahintaan: 3750€. 

Cervelo runko

 

Seuraavaksi on aiheellista hommata vanteet pyörään. Valinta on luonnollisesti PZ Racing CR6.1FR wheelset.  Hintaa näillä on reipas 1400€. Ilman alennusta nämäkin olisivat maksaneet 2500€.

PZ racing

Sitten on aika hommata groupsetti. Käytetään hieman oikoreittiä, eikä katsota kaikkein kalleimpia osia jokaisesta komponentista, vaan napataan helposti kohtuuhintainen Campagnolo 80th anniversary Super Record GroupsetHintaa tällä paketilla on vain 3184€, tämäkin tuote alennettuun hintaan

Ohjaustanko ja satula saavat olla seuraavana ohjelmassa. Selle SMP Full Carbon ajaa asiansa satulana ja sen saa vaivaisella 551 eurolla.  Ohjaustankoon saa hukutettua helposti 500€ ostamalla Deda Elementi Alanera RHM Carbon Road BarinTämäkin tuote on alennuksessa ja alkuperäinen hinta olisi 665€.

Selle SMP Full Carbon

 

Deda Elementi Alanera

Sitten vielä kohtuuhintaiset renkaat ja polkimet ostoskoriin ja tilausta menemään. Continental Olympic Tubular Track Tyre on oikea valinta tähän pyörään ja alennettu hinta on 192€ /kpl. Polkimet osoittautuivat yllättävän kalliiksi osaksi ja niihin saa menemään peräti 600€; Speedplay Nanogram Zero Ti. HUOM! ALKUPERÄINEN HINTA 750€!

Continental Olympic

Speedplay Nanogram

 

Eiköhän näillä pääse alkuun helposti. Tietysti kannattaa muistaa ostaa mahdollisimman kallis kypärä, ajoasu ja pyöräilykengät.

Hinta tällä paketilla on yhteensä 10340€

 

0 kommentit

Jätä kommentti

Halutako liittyä keskusteluun?
Sana vapaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *