2019 TOP 10 pyörämerkit

Kesälomat alkaa olemaan monilla jo lusittu ja onkin syytä ottaa katsastus kuluvan vuoden suosituimpiin pyörämerkkeihin. Vuoden 2019 TOP 10 pyörämerkit listassa käymme läpi suosituimmat merkit sivuillamme. Listaa selatessa onkin mukava huomata, että kärkikymmeniköstä löytyy myös pienempiä valmistajia suurien joukosta. Sivustomme kävijämäärät jatkavat nousuaan, joten myös pyörien selaaminen on lisääntynyt huomattavasti. Tämä tarkoittaa sitä, että myös suosituimpien merkkien lista on aiempaa tarkempi ja kuvaa paremmin suomalaisten mieltymyksiä. Näistä mieltymyksistä onkin hyvä ottaa opiksi uutta pyörää etsiessä, sillä eivät nämä merkit turhaan listalta löydy!

Vuoden 2019 TOP 10 pyörämerkit – viiden kärki

1. Specialized

Tämä jättiläinen ei sijoituksellaan yllätä, sillä pyöriä löytyy valmistajalta joka lähtöön. Specializedin pyörät keikkuvat kärjessä aivan omilla lukemillaan. Johtuuko tämä suuresta valikoimasta vai kenties myös siitä, että pyörät ovat laadukkaita ja Suomen oloihin täydellisesti sopivia?

2. Vitus

Hieman jopa yllättäen Vitus löytyy listan toiselta sijalta. Valmistaja onkin tullut ryminällä suomalaisten tietoisuuteen lähiaikoina päästyään kauppaamaan suurille kaupoille pyöriään suoraan ilman välikäsiä. Vituksen pyörissä on laaja valikoima laatua hyvään hintaan.

3. Trek

Tiukasti kolmannelle sijalle jäävä jättiläinen on myös listalla syystä. Suomalaiset haluavat vastinetta rahoilleen, joka onnistuu tämän luotettavan valmistajan tuotteilla ilman turhia riskejä.

4. Scott

Kolmas suuri valmistaja listallamme ei myöskään esittelyjä kaipaa. Scott on jo pitkään ollut suomalaisissakin pyöräkaupoissa tuttu näky.

5. Cannondale

Toisen ja viidennen sijan välillä on kova ja tasainen kamppailu sijoituksista, mutta lyhyimmän korren tällä kertaa on vetänyt Cannondale. Eritoten maastopyörissä valmistajalla on hyvä jalansija markkinoilla.

Vuoden 2019 TOP 10 pyörämerkit – sijat 6-10

Kärkiviisikko kamppailee omilla luvuillaan, mutta seuraavat 10 pyörämerkkiä taas käyvät vuoden 2019 TOP 10 pyörämerkit -listalle pääsystä tiukkaa vääntöä. Tässä kuitenkin tämän hetken tilanne:

6. Kona

7. Bianchi

8. Giant

9. Raleigh

10. Fuji

Saa nähdä muuttuuko vuoden 2019 TOP 10 pyörämerkit vielä vuoden loppupuoliskolla. Vahvasti uskomme, että kärki pysyy ainakin samana pienillä sijoitusvaihteluilla. Selvästi on kuitenkin havaittavissa viime kerran TOP 10 listastaan verrattuna, että samat merkithän siellä pyörivät, mutta myös uusia tulokkaita listalle mahtuu, kuten Fuji ja Raleigh. Pois taat ovat pudonneet Felt ja Norco.

0 kommentit

Jätä kommentti

Halutako liittyä keskusteluun?
Sana vapaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *