Matkustamisen mukavuutta

Viimeksi eilen kirosin jälleen kerran sitä, kuinka takalistoa hiertää ja haaroväliä kirvelee. Jokainen reissu alkaa tietenkin mukavissa merkeissä ja poljenta on joutuisaa, mutta sitten se alkaa, kohdallani se tapahtuu noin 50km pyöräilyn jälkeen; satula rupeaa tekemään lähempää tuttavuutta housujen kanssa aiheuttaen aika-ajoin sietämätöntä poltetta haarovälissä ja takapuolessa.

Aina matkan jälkeen vannon itselleni, että nyt on viimeinen kerta kun lähden varustautumatta reissuun. Sitten tulee seuraavan matkan aika, ja lähden varustautumatta. Älkää tehkö samaa virhettä, se on typerää.

Tänään avasin sattumalta ensimmäisenä Wigglen verkkokaupan etusivun ja kuin vinkkinä, oli etusivulla heti tarjolla rasvaa pitkänmatkan pyöräilijöille.  Assos Chamois Cream olisi ollut juuri se tuote mitä tarvittiin.

Chamois Creme

Toinen tuote, mitä on jäänyt ikävöimään, on pehmustetut housut. Jo viime kesänä takapuolen puutuessa lupasin itselleni, että seuraavan kerran kun tilaan krääsää, mukaan tarttuu varmasti myös pehmustetut housut. Ei tarttunut. Viime viikkoina suurilla verkkokaupoilla on ollut paljon vaatteiden alennusmyyntejä, joten kannattaa tarkkailla mitä on tarjolla, ainakin Chain Reaction Cycles on tyhjentänyt varastojaan ahkerasti vanhoista vaatemalleista. Kolmas tuote, mikä helpottaa matkantekoa hyvin, on pehmustetut ajohanskat. Jälleen viime kesänä lupasin itselleni, että ostan pehmustetut hanskat heti seuraavan tilauksen yhteydessä. En ostanut. Ostin sen sijaan normaalit hanskat, ilman pehmustetta. Kyllähän niillä grippiä saa, mutta se ei kauheasti lämmitä kun kämmenet puutuvat puolimatkassa.

Älkää siis tehkö samoja virheitä, ei se matkanteko kovin helposti muutu mukavaksi, vaikka kuinka usein itseään huonolla varustuksella kiduttaisi. Melko pienellä investoinnilla saa asiaankuuluvat varusteet hankittua.

0 kommentit

Jätä kommentti

Halutako liittyä keskusteluun?
Sana vapaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *