Kevään suosituimmat pyörät

Kevät rupeaa olemaan turvallisesti takana ja on aika koota tämän vuoden suosituimmat pyörät yhteen artikkeliin. Kevääseen on mahtunut monia mielenkiintoisia poimintoja ja huipputarjouksia. Tässä teille seitsemän eniten klikkauksia saanutta mallia!

1.  Fuji Track Classic 2013

Kenties hieman yllättäen kärkipaikkaa pitää Fujin Track Classic. Kohtuullisen edullinen perusfiksi on kiinnostanut kävijöitä kevään aikana.

2.  Schwinn Cutter Fixie Single Speed

Toiselta sijalta löytyy Schwinnin Cutteri, mikä vieraili viikon poiminnassa alkukeväästä. Nyt tämä poikkeuksellisen edullinen malli on valitettavasti jo poistunut jälleenmyyjien valikoimista.

3.  Charge Plug 2013

Kolmannelta sijalta löytyy jälleen yksivaihteinen. Tyylikäs Charge Plug ei ole yllätys katsotuimpien pyörien top kolmosessa.

Charge Plug

4.  Fuji Bikes Pro 7

Neljänneltä sijalta löytyy perinteinen City-pyörä. Seitsemänvaihteinen kaupunkikulkuri on myös vieraillut viikon poimintana. Edullinen hinta ja tyylikäs ulkonäkö ovat tämän pyörän valtteja.

5.  Norco Valence A4

Viitossijalta löytyy ensimmäinen maantiepyörä. Laadukkailla osilla ja edullisella hinnalla varustettu laite on varma valinta budjetti-pyöräilyyn.

6.  Kona Splice 29er 2012

Halpa, mutta tyylikäs Konan Splice 29er on listalla kuudentena ja ensimmäisenä maastopyöränä. Viime vuoden mallia löytyy edelleen Chain Reaction Cyclesin varastoista, joten kannattaa käydä katsomassa jos pyörän saisi omakseen.

7.  Schwinn Racer 2013

Seitsemäntenä ja listan viimeisenä on jälleen yksivaihteinen pyörä. Retrohtava ulkonäkö ja suopea hinta ovat olleet suotuisia pyörän suosiolle.

Schwinn Racer 2013

0 kommentit

Jätä kommentti

Halutako liittyä keskusteluun?
Sana vapaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Juttuun liittyviä tuotteita: