Sivustomme uudistui

Polkupyoratulkomailta.com sivustomme uudistui. Uusi ulkoasu ja helppokäyttöisempi pyörien selaaminen ovat ehkäpä ne suurimmat uudistukset monien pienempien uudistusten lisäksi.

Koska sivustomme on ollut pystyssä jo vuodesta 2013 saakka, on tekniikkakin kehittynyt jo aimoharppauksen eteenpäin. Miksipä emme siis sivustona myös kehittyisi? Polkupyoratulkomailta.com on tottakai päivittynyt vuosien varrella vastaamaan nykynettisivujen vaatimuksia, mutta uusien toiminnallisuuksien ja ideoiden myötä vanha sivumme alkoi olemaan hieman heikko ratkaisu kaikelle tiedon ja tuotteiden määrällä mitä sivullemme on aikojen saatossa kertynyt.

Pyörien selaaminen helpottui

Lisäsimme pyörien selausmahdollisuuden sivuillemme noin vuosi sitten, mutta vanhojen sivujemme kanssa homma ei toiminut ihan niin kuin olisimme halunneet, joten päätimme päivittää koko sivuston niin, että pyörät ovat enemmän keskiössä, sillä suurin osa kävijöistämme tulevat sivuillemme etsimään pyörää. Nyt pystytkin helposti selaamaan pyöriä eri tyyppien mukaan, tai tuotemerkin mukaan. Tuotemerkkien omilla pyörälistaussivuilla on vielä mahdollista rajata tuotteiden listausta valikoimissa oleviin pyörätyyppeihin.

Alla olevassa kuvassa on selitykset pyöräselailun tuotteissa olevista linkeistä:

sivustomme uudistui - pyoratiedot

Tämän lisäksi tietenkin alennusprosentti näkyy tuotteissa joissa hintaa on alennettu. Valitettavasti kaikki kaupat eivät tarjoa alkuperäistä hintaa tuotteisiinsa, joten näiden kohdalla emme pysty kertomaan alennusprosenttia. Tosin jos hinta on kohdallaan niin klikkaamalla kaupan sivulle näet onko hinta alennettu vai normaalihinta.

Uudistunut ulkoasu

Uudistimme täysin koko sivustomme ulkoasun, jotta se vastaisi nykypäivän nettisivuja paremmin. Sivusto mukautuukin nyt entistä paremmin eri laitteiden ruutuihin sopivaksi, jotta sivustolla vieraileminen olisi yhtä helppoa päätelaitteesta riippumatta.

Yhdistimme lisäksi blogikirjoitukset ja artikkelit yhdeksi kokonaisuudeksi, jotta olisi helpompi selata kaikkia kirjoituksia kerralla.

Tietosivumme löytyy vanhasta tutusta paikasta edelleen, ja olemme lisänneet parhaat tarjoukset aihepiiristä kaikille sivuille, joissa se on ollut mahdollista.

Toivommekin, että uudet sivut miellyttävät ja auttavat mahdollisimman monia löytämään etsimänsä pyörän entistä helpommin.

0 kommentit

Jätä kommentti

Halutako liittyä keskusteluun?
Sana vapaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *