Vannenauhalla siitä selvittiin

Viime keväänä ostin vannenauhan pyörän sisäkumin ja vanteen välille, sillä rengan puhkesi monta kertaa kesän aikana. Tällöin toivoin, että ratkaisu olisi näinkin helppo ja sitähän se olikin! Nyt reilu vuosi myöhemmin sisäkumi, joka vuosi aikaisemmin oli kesän aikana puhjennut jo lukuisia kertoja, on kestänyt vuoden ilman mitään ongelmia. Eli vannenauhalla homma hoitui helposti.

Ilmeisesti vanteessa oli jokin kohta joka sai sisäkumiin hierrettyä reiän kerta toisensa jälkeen. Nyt tämä ongelma saatiin siis korjattua helposti uudella vannenauhalla.

Jos sinulla siis on samoja ongelmia, kannattaa tarkistaa sisäkumista puhkeamiskohta. Jos reikä syntyy vanteen puolelle, voi vannenauhan vaihto olla ratkaisu pulmaan. Itse paikansin puhkeamiskohdan irroittamalla sisäkumin, pumppaamalla siihen tämän jälkeen ilmaa ja kävin kumin kauttaaltaan läpi. Koska reikä ei ollut suuri, oli siinä pieni näpertäminen että reiän sai paikannettua. En myöskään rohjennut laittaa ilmaa sisäkumiin liikaa, sillä en halunnut reiän hajoavan isommaksi. Tästä johtuen piti puristella koko kumi läpi ja kuunneltava missä kohtaa suhisee.

Kuulemma kumin kasteleminen ja tämän jälkeen täyttö saattaa olla helpompi ratkaisu, sillä veden pitäisi alkaa reiän kohdalla aiheuttamaan pientä kuplimista ilman tullessa läpi.

0 kommentit

Jätä kommentti

Halutako liittyä keskusteluun?
Sana vapaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *