Toimitus

Miten toimitus tapahtuu?

Toimitus tapahtuu perinteiseen tapaan, joko kotiovelle tai lähimpään postin toimipisteeseen. Käytäntönä on, että isommat paketit tulevat suoraan kotiin, sillä niitä ei ole mahdollista säilöä postin tiloihin. Kaikki sivuillamme esitellyt kaupat ovat alan ammattilaisia, joten jos lähetyksessä ilmenee ongelmia, tulee siitä sähköpostia tai jopa soitto, jos niin on erikseen tilauksen yhteydessä toivonut.

Kuinka suuret ovat postimaksut?

Postimaksut kannattaa tarkistaa erikseen tuotteita tilatessa, sillä ne saattavat vaihdella paketin koon ja tuotteen mukaan. Sivustollamme esiintyvät toimituskulut ovat ”hinnat alkaen”-mallia ja eivät aina ole lopullinen toimituksen hinta. Pienempien pakettien postimaksu on yleensä 5-25€ ja pyörät 25-70€. Monet kaupat tarjoavat toimituksen maksutta kun tilaat yli X-määrän. Esim. ”Kun tilaat yli 50£ edestä tuotteita, ei toimituskuluja”.

Kuinka kauan toimituksissa kestää?

Toimitusten kesto riippuu usein tuotteiden saatavuudesta; jos tuotetta on varastossa, voi se lähteä liikkeelle jo seuraavana päivänä ja tuotteet saat kotiin tässä tapauksessa viikon sisällä (5 arkipäivää). Suuremmilla liikkeillä voi olla useampia varastoja ja jos olet tilannut monta tuotetta kerrallaan, kestää koko lähetyksen valmistelu hieman kauemmin.

Jos osa tilaamistasi tuotteista on varastosta loppu, eikä niiden saatavuudesta ole tietoa, useimmiten kauppa kysyy, haluatko tuotteet erikseen toimitettuna. Tällöin kannattaa kysyä tarvitseeko jälkitoimituksesta maksaa postimaksua.

Yleisesti tuotteet saapuvat perille kuitenkin viimeistään kahden viikon (10 arkipäivää) kuluessa tilauksesta riippumatta.