Rahoitus

Uudet ja laadukkaat polkupyörät saattavat olla kalliita, vaikka tilaisitkin ne ulkomailta ja siksi polkupyörän rahoitus voi olla ongelma. Ulkomaalaiset verkkokaupat eivät solmi suomalaisten asiakkaiden kanssa yleensä osamaksusopimuksia, mutta sinulla on mahdollisuus ottaa vakuudetonta lainaa Suomesta ja maksaa polkupyöräsi sillä. Usein tämä on jopa edullisempi vaihtoehto kuin kaupan myöntämä osamaksusopimus. Lue lisää polkupyörän ostamisesta osamaksulla.

Lainojen kilpailutukseen ja vertailuun erikoistuneet verkkopalvelut, ovat hyvä keino lainojen vertailuun. Näiden palveluiden kautta saat vakuudetonta lainaa, sinulle sopivalla laina-ajalla. Toki saat näitä lainoja myös suoraan rahoitusyhtiöiltä, mutta lainavertailupalvelut etsivät sinulle edullisimman lainan. Yleensä homma toimiin niin, että lähetät yhden lainahakemuksen ja palvelu kilpailuttaa pankit ja rahoitusyhtiöt puolestasi.

Miksi kannattaa kilpailuttaa polkupyörärahoitus?

Aina edullinen: Pankit ja rahoitusyhtiöt tietävät, että kilpailuttajat vertailevat useita lainavaihtoehtoja kuluttajille. Tämän vuoksi he tekevät suoraan kilpailukykyisen lainatarjouksen. Usein lainatarjouksen ehdot ovat paremmat, kuin mitä olisit itse saanut samalta rahoitusyhtiöltä. Eli käytännössä pankit kilpailevat siitä, kuka saa lainata sinulle rahaa.

Pitkä takaisinmaksuaika: Pienellekin 500 euron lainalle saat jopa vuoden maksuaikaa. Isommissa lainoissa takaisinmaksuaikaa myönnetään jopa 15 vuotta, mutta se tuskin on tarpeen, saati kannattavaakaan pyöräostoksilla.

Nopea lainapäätös ja rahat tilille heti: Saat lainatarjoukset sähköpostiisi yleensä jo 15 minuutin kuluessa hakemuksen jättämisestä. Allekirjoitettuasi lainatarjouksen verkkopankkitunnuksillasi, saat rahat pankkitilillesi muutaman tunnin kuluessa eikä pyörän ostamista tarvitse venyttää sillä uhalla että joku hyvä tarjous menee sivu suun.

100% ilmainen ja sitoumukseton: Rahoitusten kilpailuttaminen on lähes poikkeuksetta ilmaista. Lainahakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään. Kannattaa siis ainakin katso saatko paremman rahoitustarjouksen kilpailutuksen kautta.

Suosittelemme rahoituksen kilpailuttamiseen Lainanvälittäjä.fi palvelua. Heidän verkkosivuiltaan löydät myös lisää hyödyllistä tietoa lainoista.

Lainan hakemisen ehdot

Vakuudettomien lainojen kohdalla sinulta ei kysytä lainan käyttötarkoitusta. Voit siis hyvin ottaa sen esimerkiksi polkupyörän ostamista varten.

Polkupyörärahoitusta voit hakea, mikäli täytät seuraavat kriteerit:

  • Olet täysi ikäinen Suomen kansalainen (18v)
  • Sinulla on vakituinen kotiosoite Suomessa
  • Sinulla on henkilökohtainen puhelinnumero
  • Olet hoitanut raha-asiasi mallikkaasti ja luottotietosi ovat puhtaat
  • Ansaitset riittävää kuukausiansiota, eli käyt töissä tai ansaitset eläkettä. Tämä koskee kuitenkin yli 1000 euron suuruisia lainasummia. Pienempien summien kohdalla, tuloja ei kysellä.

Jos kaikki edellä mainitut asiat ovat kunnossa, voit siirtyä kilpailuttamaan rahoituksen.